KONTAKT
Home » Grčka 4 U » Bezbedno i lako do najlepših plaža na Kefaloniji

Bezbedno i lako do najlepših plaža na Kefaloniji

U četrtak 29. juna 2017. godine, novi most na lokaciji „Harakas“ na Kefaloniji, odmah do poznate plaže Mirtos (jedna od 10 najlepših na svetu), zvanično je otvoren za upotrebu.

Izgrađen je sa najvišom savremenom tehnologijom i merama bezbednosti.

Od sada, promet vozila između severnog i južnog dela Kefalonije je mnogo brži i pogodniji, posebno od Argostolia – glavnog grada ostrva i aerodroma, do Assosa i Fiskarda.Takođe, ova deonica će obezbediti prevoz kako za stanovnike tako i za posetioce odnosno turiste Jonskih Ostrva.

Ovaj značajan projekat za turiste i žitelje finansirala je Evropska Unija i Region Jonskih Ostrva.

Ceremoniji otvaranja prisustvovali su, pored guvernera Regije Jonskih Ostrva, gdina Teodorosa Galjacatosa (Theodoros Galiatsatos), Vice-Guverner turizma i ostrvske politike gdin Spiridon Galjacatos (Spyridon Galiatsatos), gradonačelnik Kefalonije gdin (Alexandros Parisis (sa šeširom), Vice-Guverner Kefalonije gdin Panagis Drakoulogonas, poslanica Parlamenta Kefalonije gđa Afroditi Pheopeftatou, Generalni Sekretar Ministarstva Javnih poslova gdin Athanasiosis Vourdas, i drugi zvaničnici.

Jedna od najvećih prednosti Kefalonije je i fantastična putna infrastruktura, koja turistima omogućuje da obilaze ostrvo i svaki dan dožive novo oduševljenje nekim od delova ostrva.

Što se turista iz Srbije tiče, oni su već dobili skraćenje puta, ako idu kolima, gotovo 2 sata izgradnjom novog auto puta, a ovaj most učiniće bezbednim i lakim putovanje na ostrvu do svetski poznatih plaža, mondenskog Fiskarda i Asosa.

U četrtak 29. juna 2017. godine, novi most na lokaciji „Harakas“ na Kefaloniji, odmah do poznate plaže Mirtos (jedna od 10 najlepših na svetu), zvanično je otvoren za upotrebu. Izgrađen je sa najvišom savremenom tehnologijom i merama bezbednosti. Od sada, promet vozila između severnog i južnog dela Kefalonije je mnogo brži i pogodniji, posebno od Argostolia – glavnog grada ostrva i aerodroma, do Assosa i Fiskarda.Takođe, ova deonica će obezbediti prevoz kako za stanovnike tako i za posetioce odnosno turiste Jonskih Ostrva. Ovaj značajan projekat za turiste i žitelje finansirala je Evropska Unija i Region Jonskih Ostrva. Ceremoniji otvaranja prisustvovali…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje. Predstavljamo vam najbolja grčka ostrva za letovanje. Ovo je najbolje ...