KONTAKT
Home » GRČKA 2022 OSTRVA » EVIA – GRČKA LETOVANJE 2021 – VILA EVMORFIA

EVIA – GRČKA LETOVANJE 2021 – VILA EVMORFIA

Letovanje 2020 first minute

EDIPSOS PAKET ARANŽMANI

 vila Evmorfia

Ova prelepa vila vazi za jednu od najboljih u Edipsosu , Nalazi na oko 120m udaljenosti od prve plaže, u neposrednoj blizini hotela Hermes i Kentrikon. vila  raspolaže sa dvokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom spratu objekta. Studija sadrže balkon, kompletno opremljenu kuhinju sa friziderom, kupatilo. vila poseduje lift , Vila ima WI-FI , čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana.
Napomena: Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera.

CENE SU ISKAZANE U EURIMA
PO OSOBI NA BAZI PAKET ARANŽMANA.

za uvećani prikaz klikom na cenovnik ispod

U PRIPREMI

 

 

LEGENDA:
S – studio;
APP – apartman;
DUP – duplex;
AC *– korišćenje klime uračunato u cenu;
AC – korišćenje klime nije uračunato u cenu.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne ProCredit Bank a.d. za efektivu, na dan uplate.

NAČIN PLAĆANJA: 60 € po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim i debitnim karticama, čekovima građana na šest mesečnih rata (25.12.2017.) bez uvećanja cene aranžmana, isključivo u agenciji Lui travel, 7 dana pre početka aranžmana ili kompletan iznos kreditima kod poslovnih banaka, a na osnovu profakture koja mora biti realizovana u roku od 7 dana od dana izdavanja, a najkasnije 15 dana pre početka aranžmana. U slučaju značajnih promena na monetarnom tržištu, nerealizovani deo cene aranžmana podleže promeni.

PROGRAM PUTOVANJA: 1.dan: Putovanje Beograd – Evia: sastanak putnika na parkingu preko puta otvorenog tržnog centra – tzv. “Buvljak” na Novom Beogradu, pola sata pre predviđenog vremena polaska. Polazak autobusa u dogovoreno vreme. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
2.dan – 11.dan: Evia – dolazak u mesto odredišta, smeštaj, boravak u objektu na bazi izabrane usluge, noćenje; 12.dan: Evia – napuštanje objekta, putovanje. Polazak autobusa u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika. Vožnja sa kraćim usputnim odmorima;
13.dan: Beograd – dolazak u Beograd, na mesto polaska. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska oko 10 h (u zavisnosti od uslova i vanrednih dešavanja na putu i na graničnim prelazima).

Polazak i dolazak autobusa: Datuma navedenog u tabeli; Povratak iz Evie pretposlednjeg dana aranžmana u navedeno vreme u odnosu na informaciju našeg predstavnika.

ZA SOPSTVENI PREVOZ cena aranžmana se umanjuje za 25 € po osobi ( prevoz + trajekt ), osim za smene 31.05/10.06 /20.06 – 08.09/18.09.2017. gde se u slučaju korišćenja sopstvenog prevoza plaća puna cena paket aranžmana. Organizator putovanja zadržava pravo da za određene smene prodaje isključivo paket aranžman, bez mogućnosti umanjenja cene za sopstveni prevoz. Po uplati celokupnog iznosa aranžmana agencija obezbeđuje voucher ( takođe i garanciju, koji su neophodni za podnošenje zahteva za vizu – samo za putnike koji poseduju plavi pasoš).
U slučaju spajanja smena na našem prevozu cena aranžmana za drugu smenu se umanjuje za 25 € po osobi,osim za smene 31.05/10.06 /20.06 – 08.09/18.09.2017. gde u slučaju spajanja smena nema umanjenja.
U slučaju spajanja smena za putnike koji koriste sopstveni pevoz nema umanjenja.

ARANŽMAN OBUHVATA: Prevoz autobusom visoke turističke klase ( TV, VIDEO, DVD, AC, WC; visokopodni ili dabldeker ) na relaciji Beograd – Evia – Beograd,boravak od 11 dana/10 noćenja/ sa uslugom najma u sobama, studijima ili apartmanima, troškove organizacije putovanja, usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera.

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Individualne troškove, međunarodno putno zdravstveno osiguranje, usluge koje nisu predviđene programom i troškove fakultativnih izleta koji nisu sastavni deo programa putovanja i predstavljaju zaseban ugovor, zaključen sa organizatorom izleta – inostranom agencijom.

DOPLATA ZA POLUPANSION ( u obližnjoj taverni ) iznosi _____€ po osobi za ceo period boravka ( doručak – kontinentalni, večera – meni ). Putnici mogu da se odluče za vrstu usluge ( noćenje ili polupansion ) samo prilikom rezervacije aranžmana.

POPUSTI: Dete od 0 do 6 godina u pratnji dve punoplatežne osobe plaća 75 € , ima mesto u autobusu, smeštaj u zajedničkom ležaju. Dete od 0 do 10 godina koje koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 20 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za smene 31.05/10.06 /20.06 – 08.09/18.09.2017.,ima mesto u autobusu, smeštaj u pomoćnom ležaju. U smeštajnoj jedinici samo jedno dete od 0 do 6 godina može da koristi zajednički ležaj. Dete bilo kog uzrasta koje koristi osnovni ležaj plaća punu cenu aranžmana. Odrasla osoba koja koristi pomoćni ležaj ostvaruje popust od 15 % na cenu ugovorenog aranžmana po osobi, s tim što nominalni iznos zaduženja ne može biti manji od 85 €, osim za smene 31.05/10.06 /20.06 – 08.09/18.09.2017.

DOPLATA ZA 1/1: S obzirom da ne postoje jednokrevetne smeštajne jedinice, ukoliko dvokrevetnu sobu ili studio koristi jedna osoba, doplata iznosi 70 % na cenu ugovorenog aranžmana.

VAŽNO: U apartmane ili studija se ulazi posle 14:00 h , a izlazi poslednjeg dana boravka u 9:00 h po lokalnom vremenu. Gosti ulaze u spremljen apartman ili studio, a dužni su da tokom boravka sami održavaju higijenu u istom.

OPISI SMEŠTAJNIH JEDINICA SADRŽANI SU U DODATKU KOJI PRATI OVAJ CENOVNIK I SASTAVNI SU DEO PROGRAMA PUTOVANJA. Aranžman je rađen na bazi od minimum 40 putnika, u suprotnom, krajnji rok za obaveštenje o otkazu aranžmana je 5 dana pre datuma polaska.

Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja Agencije  licenca br. OTP 38/2016

Program broj 06/2016 od 23.12.2016.

Letovanje 2020 first minute EDIPSOS PAKET ARANŽMANI  vila Evmorfia Ova prelepa vila vazi za jednu od najboljih u Edipsosu , Nalazi na oko 120m udaljenosti od prve plaže, u neposrednoj blizini hotela Hermes i Kentrikon. vila  raspolaže sa dvokrevetnim studijima, koji se nalaze na prvom spratu objekta. Studija sadrže balkon, kompletno opremljenu kuhinju sa friziderom, kupatilo. vila poseduje lift , Vila ima WI-FI , čije je korišćenje besplatno. Korišćenje klima uređaja je uračunato u cenu aranžmana. Napomena: Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema grčkih operatera. CENE SU ISKAZANE…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Krf 2018

Povoljne cene za Krf 2021 vila SANTOS

PROMO CENE DO 31.01.2019 KRF DASSIA / GOUVIA – SEVER OSTRVA 12 DANA – PAKET ARANŽMAN ...