KONTAKT
Home » GRČKA 2022 OSTRVA » Pefkari leto 2021 – Sofy Lux – Tasos 2021

Pefkari leto 2021 – Sofy Lux – Tasos 2021

VILA SOFY LUX, PEFKARI  LETOVANJE 2020

Ova simpatična vila  nalazi se ispod puta, u borovoj šumi, oko 200 m od plaže u blizini Potosa

1/2 studio, 1/3 studio i 1/4 DPLX
1/2 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja i jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja
1/3 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja, jedan francuski i jedan kanabe ležaj ili tri odvojena ležaja
1/4 DPLX – odvojena čajna kuhinja, dve odvojene spavaće sobe sa dva obična ili po jedan francuski ležaj

Novosagrađeni i renovirani studiji i duplex apartmani, prve goste su primili u sezoni 2016. Nalaze se u visokom prizemlju (visine oko 1.75 cm), na 1. i 2. spratu. Poseduju TWC, kuhinju sa ugrađenim rešoom, frižiderom i osnovnim posuđem (osim tiganja), TV, Wi-Fi internet, terase. Veliko ograđeno dvorište sa dosta zelenila. Studiji raspolažu sa francuskim ležajima, stim da trokrevetni studio ima kanabe kao treći ležaj. Parking je u dvorištu. Agencija KOMPAS tourism&travel ne prihvata odgovornost u slučaju profesionalne potrebe korišćenja bežičnog interneta u vilama iz svoje ponude.

Klima uredjaj: Doplata na licu mesta 5 € dnevno po smeštajnoj jedinici.

GPS 40°37’01.6″N 24°36’03.8″E

CENE ZA LETO 2020 U IZRADI


Uslovi za decu:

dete 0 – 2 godina – BESPLATNO (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
dete 2 – 6 godina – plaća 85 € (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe), koristi zajednički ležaj i ima svoje sedište u autobusu;
dete 0 -12 godina ima popust 30% (u pratnji min. 2 punoplatežne osobe),od cene paketa, ima svoj ležaj i sedište u autobusu
Jednokrevetna soba: Iznosi +70% na cenu ugovorenog aranžmana.

PROGRAM PUTOVANJA ZA NAJAM APARTMANA:

POČETAK ARANŽMANA: aranžman počinje datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili posrednika – agenta u prodaji.
ZAVRŠETAK ARANŽMANA: aranžman se završava datumom ugovorenim u agenciji organizatora ili posrednika – agenta u prodaji.

PROGRAM PUTOVANJA ZA PAKET ARANŽMAN:

POLAZAK: autobus polazi prema odabranom datumu iz Novog Sada i ostalih gradova po satnici iz tabele autobuskog prevoza (istaknuto na site-u). Pauze su predviđene na benzinskim pumpama duž autoputa trajanju od 30 min, u motelu „Bavka“ ili ,,Predejane,“ u trajanju oko 45 min. Dalje, u toku putovanja, prave se još jedna do dve kraće toalet pauze, po potrebi, jedna u Makedoniji i jedna po ulasku u Grčku. Dolazak u letovalište u jutarnjim satima.
POVRATAK: Predviđen polazak autobusa je u popodnevnim satima iz Potosa (tačna satnica biće istaknuta na oglasnim tablama u svakoj vili). Pauze su predviđene kao i u dolasku. Dolazak u jutarnjim satima na mesto polaska

U CENE IZ TABELE JE UKLJUČENO:

Smeštaj u odabranom objektu, prevoz autobusom i trajekt ukoliko je ugovoren PAKET ARANŽMAN, troškovi organizacije putovanja, usluge pratioca grupe, usluge pružаnja servisa inopartnera.

U CENE IZ TABELE NIJE UKLJUČENO:

individualni troškovi, međunarodno zdravstveno osiguranje, troškovi fakultativnih izleta koji se posebno ugovaraju sa inopartnerom organizatora – na licu mesta, kao poseban ugovor – na TASOSU je to agencija HERMES TRAVEL.

USLOVI PLAĆANJA: Plaćanje je u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke CREDIT AGRICOLE za efektivu, na dan uplate.
NAČIN PLAĆANJA: 30 % od cene aranžmana, prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana najkasnije 15 dana pre početka aranžmana (gotovinski, karticom, čekovima građana), iČekovi građana (deponuju se 45 dana pre polaskana put) sa rokom otplate najkasnije 15.12.2017. godine i isključivo 15-tog u mesecu, bez kamate. Plaćanje putem administrativnih zabrana na platu ili penziju, vrši se završno sa 15.12.2017.

NAJAM ZA JEDNU OSOBU: Kada jedna osoba boravi u dvokrevetnom studiju ima popust 20%.

DOPLATA ZA JEDNOKREVETNU SOBU: +70% od cene paketa.

NOVO !!!! PENZIONERI – UZ LIČNU KARTU I POSLEDNJI ČEK  OD PENZIJE ILI IZVEŠTAJ IZ BANKE I BEZ ODLASKA U PIO FOND: Plaćanje u 12 jednakih mesečnih rata sa penzije, najduže do 15.12.2017. bez uvećanja i kamate !!!!

TRANSFERI: Transferi do i od Novog Sada su garantovani iz Subotice, Sombora, Zrenjanina i Kikinde (doplata 15 €), kao i iz Vršca (doplata 20€) do/od Beograda (za sve transfere minimum 2 putnika). Cena transfera iskazana je po osobi.

SPAJANJE SMENA: U slučaju spajanja smena na paket aranžmanu, cena aranžamana za drugu smenu se umanjuje za 25 € izuzev prve i poslednje smene.

MEĐUNARODNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:a  Gosti polisu zdravstvenog osiguranja mogu kupiti u agenciji For You (po cenovniku Wiener Stadische)

NAPOMENE: Cena aranžmana pretežno zavisi od kvaliteta i lokacije objekta. Putnici ulaze u očišćenu smeštajnu jedinicu do 14.00 h, ali su u obavezi da tokom svog boravka sami održavaju higijenu iste. Posteljina se menja 6-ti dan boravka. Toalet papir i sredstva za higijenu gosti obezbeđuju sami. Minimalni broj punoplatežnih osoba je određen brojem osnovnih ležaja u smeštajnoj jedinici. Prevoz se obavlja kvalitetnim visokopodnim ili spratnim autobusima, klimatizovanim i sa pratećom audio-video opremom, tako da garantuje isti kvalitet svakog sedišta. Putovanje do Tasosa obično traje 15-16 sati, uz više pauza za odmor i četiri granične procedure, gde je moguće zadržavanje nepredviđene dužine trajanja. O udobnom i bezbednom putovanju brinu dva vozača i pratilac grupe. Raspored sedenja, osim u izuzetnim slučajevima, određuje se prema redosledu prijava. Doplata za izbor sedišta u autobusu iznosi 10 € po osobi (moguće je samo prilikom sklapanja ugovora), a za dodatno sedište 50 eur po osobi ( moguće je samo prilikom sklapanja ugovora ). Količina prtljaga limitirana je na dva komada prtljaga standardne veličine, po osobi. Autobus prilikom dolaska i odlaska staje što je moguće bliže smeštajnom objektu, a prenos prtljaga nije obaveza posade autobusa i predstavnika u letovalištu

Cenovnik Autobuskog Prevoza Tasos

bus-prevoz-grcka

VILA SOFY LUX, PEFKARI  LETOVANJE 2020 Ova simpatična vila  nalazi se ispod puta, u borovoj šumi, oko 200 m od plaže u blizini Potosa 1/2 studio, 1/3 studio i 1/4 DPLX 1/2 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja i jedan francuski ležaj ili dva odvojena ležaja 1/3 studio – u jednoj prostoriji je čajna kuhinja, jedan francuski i jedan kanabe ležaj ili tri odvojena ležaja 1/4 DPLX – odvojena čajna kuhinja, dve odvojene spavaće sobe sa dva obična ili po jedan francuski ležaj Novosagrađeni i renovirani studiji i duplex apartmani, prve goste su primili u sezoni 2016. Nalaze…

Review Overview

User Rating: 3.82 ( 3 votes)
x

Proverite i...

Krf 2018

Povoljne cene za Krf 2021 vila SANTOS

PROMO CENE DO 31.01.2019 KRF DASSIA / GOUVIA – SEVER OSTRVA 12 DANA – PAKET ARANŽMAN ...