KONTAKT
Home » Grčka 4 U » Hanioti – LETO 2021 – Grčka 4U
Hanioti LETO 2018

Hanioti – LETO 2021 – Grčka 4U

Hanioti LETO 2018Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište sa dosta savremenih hotela. Turistička ponuda je potpuna. Glavno mesto dešavanja je centralni trg koji je u večernjim časovima pešačka zona.

U trg se ulivaju male pešačke ulice načičkane prodavnicama, kafićima i restoranima. Svakoga maja i septembra na glavnom trgu lokalne vlasti Haniotija organizuju festival folklornih igara na kojem učestvuju folklorna drustva iz cele Evrope.

Hanioti plaže

hanioti plažePored gradske plaže, koja je peskovita i na kojoj dežuraju spasioci svakodnevno tokom sezone, postoji i plaža Molos ( gr. Μώλος ) koja je od Haniotija udaljena oko hiljadu metara i na kojoj obično, čak i u sezoni nema tako mnogo gužve. Ukoliko se u Hanioti uputite automobilom, možete krenuti u obilazak brojnih plaža koje se nalaze u njegovoj okolini. U sezoni postoje i autobusi koji prevoze do ovih plaža, pa se o tome svakako možete raspitati kod vaših domaćina.

 

Za one koji vole da istražuju okolinu najlakše je da to učine kolima ili motorom koje mogu da iznajme u ovom mestu. Odličan put od Soluna do Moudanie omogućava lak pristup gradovima u ovom delu Grčke.

Hanioti je lepo uređeno, moderno letovalište sa dosta savremenih hotela. Turistička ponuda je potpuna. Glavno mesto dešavanja je centralni trg koji je u večernjim časovima pešačka zona. U trg se ulivaju male pešačke ulice načičkane prodavnicama, kafićima i restoranima. Svakoga maja i septembra na glavnom trgu lokalne vlasti Haniotija organizuju festival folklornih igara na kojem učestvuju folklorna drustva iz cele Evrope. Hanioti plaže Pored gradske plaže, koja je peskovita i na kojoj dežuraju spasioci svakodnevno tokom sezone, postoji i plaža Molos ( gr. Μώλος ) koja je od Haniotija udaljena oko hiljadu metara i na kojoj obično, čak i u…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje. Predstavljamo vam najbolja grčka ostrva za letovanje. Ovo je najbolje ...