KONTAKT
Home » Grčka 4 U » Lutra letovanje – Grčka 4 U
lutra letovanje

Lutra letovanje – Grčka 4 U

Lutra je mesto na koje se nailazi kada se krene severno zapadnom obalom Kasandre. Selo je poznato po termalnim izvorima. Među našim gostima manje poznato letovalište na zapadnoj strani Kasandre, oko 100 kilometara od Soluna. Lutra je banja (što i znači u prevodu s Grčkog) i nalazi se na kraju poluostrva, okrenuta ka Olimpu i Katerini.

Pored prelepe prirode, stenovito – peščane obale, u Lutri se nalaze topli izvori termalne vode sa nedavno renoviranim spa centrom. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine. Poluostrvo Kasandra je poznato po nepreglednim peščanim plažama i bezbroj mogućnosti za uživanje i obilaske. U Lutri je nekoliko čuvenih restorana i taverni (Villa Stasa i Kapetanios), kafića (Busola).

Pored dve manje plaže, u Lutri se nalazi lepa gradska plaža sa peskom i sitnim šljunkom. Od Pefkohorija je udaljena svega desetak kilometara putem preko brda ili oko 18 kilometara okolnim putem preko Paliurija, a od Nea Skionia udaljen je 4 kilometra. Najbliže mesto na 5 km je Agia Paraskeve. Loutra je ribarsko mesto pored mora, sa borovom šumom, prelepom plažom. Loutra je banja poznata po svojim izvorima lekovite vode. Plavo more i mirne peščane plaže u kombinaciji sa malom lukom čini ovo mesto odličnom turističkom destinacijom. Ako želite pravi odmor, uz neponovljive zalaske sunca, Lutra je pravi izbor.

Lutra plaža

Plavo more i peščane plaže, u kombinaciji sa malom lukom, privlače na hiljade turista. Pored prelepe prirode, stenovite i peščane obale, u Lutri se nalaze topli izvori termalne vode sa lepim renoviranim spa centrom.

Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine. Gradić pruža sve mogućnosti za prijatan i lep odmor, naročito za porodice i starije.

Pored dve manje plaže, u Lutri se nalazi lepa gradska plaža sa peskom i sitnim šljunkom.

POGLEDAJTE PONUDU AGENCIJE FORYOU ZA LETO LUTRA HALKIDIKI

Lutra je mesto na koje se nailazi kada se krene severno zapadnom obalom Kasandre. Selo je poznato po termalnim izvorima. Među našim gostima manje poznato letovalište na zapadnoj strani Kasandre, oko 100 kilometara od Soluna. Lutra je banja (što i znači u prevodu s Grčkog) i nalazi se na kraju poluostrva, okrenuta ka Olimpu i Katerini. Pored prelepe prirode, stenovito - peščane obale, u Lutri se nalaze topli izvori termalne vode sa nedavno renoviranim spa centrom. Klima je izuzetno prijatna zahvaljujući kombinaciji velikih površina borove šume, kristalno bistrog mora i vetrova sa pučine. Poluostrvo Kasandra je poznato po nepreglednim peščanim…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje. Predstavljamo vam najbolja grčka ostrva za letovanje. Ovo je najbolje ...