KONTAKT
Home » Grčka 4 U » Najbolja ostrva Grčke za letovanje
Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje. Predstavljamo vam najbolja grčka ostrva za letovanje. Ovo je najbolje od Grčke. Predivna ostrva, predivne temprature, odlična klima, super hrana, odličan izbor zabave i luksuzni resorti stvari su koje čine ova ostrva najboljima. Sve avionske karte za ove destinacije možete potražiti na svetski popularnim pretraživačima letova kao što su skyscanner ili kayak gde možete brzo, povoljno i sigurno rezervisati avionske karte.

Ostvo Krf

Najbolje grčko ostrvo za uživanje u skupim resortima, privatnim vilama i istraživajući ostrvo rent-a-carom ili biciklom. Ostrvo Krf je prepuno bogate istorije i odličnih mesta za kupanje pa će tako biti odličan izbor i za ljubitelje mora, ali i za one koji voli učiti i upoznavati nešto novo.

Ostrvo Mykonos

Najbolje grčko ostrvo po pitanju luksuznih hotela i vila i za provod celog dana i noći. Mykonos je nešto poput Ibize ili Mallorce, samo s daleko većim brojem luksuznih resorta i usamljenih plaža. Ovo ostrvo je skupo pa preporučujemo budžet od 1500 eura za 10 dana boravka u julu ili avgustu.

Ostrvo Santorini

Najbolje ostrvo za medeni mesec, romantično putovanje ili za porodični odmor u privatnim i usamljenim vilama gde možete uživati u potpunom odmoru za dušu i telo. Santorini je jedan od najljepših ostrva na svetu. Njegova slikovitost ostavlja bez daha.

Ostrvo Krit

Najveće ostrvo Grčke, predivni Krit, pravi je izbor za ljubitelje istorije i muzeja, ali zbog velikog broja uvala, plaža i resorta uz more odličan je izbor i za ljubitelje odmaranja, uživanja u kupanju i uživanja u mnogobrojnim aktivnostima na moru.

Ostrvo Patmos

Predivno i maleno ostrvo Patmos najbolje je ostrvo grčke za ljubitelje misterije, istorije i istraživanja. Ovde možete pronaći poseban i mističan manastir sv. Ivan.

Ostrvo Kefalonija

Najbolje grčko ostrvo kada su u pitanju odmor i uživanje. Kefalonija ima predivne hotele, apartmane i porodične vile kao i mesta koja su idealna za porodični odmor. Posetite Kefaloniju ako želite mir, tišinu, kupanje, uživanje i odmaranje bez da iko prekida vaše usamljene trenutke.

Ostrvo Rodos

Najbolje grčko ostrvo za ljubitelje istorije i kulture. Ovo predivno ostrvo skriva među najboljim i najvećim istorijskim ostacima raznih kultura i velik broj relikvija iz desetine pohoda kroz hiljade godina istorije ovog ostrva. Savršeno mesto za opušteno učenje i istraživanje ostrva.

x

Proverite i...

Grčka letovanje kopneni deo

Grčka letovanje kopneni deo

Grčka ima neverovatno srećnu okolnost da joj je obala veoma razuđena, sa mnoštvom ostrva, poluostrva ...