KONTAKT
Home » Grčka 4 U » Nea Plagia – Grčka 4 U

Nea Plagia – Grčka 4 U

Nea Plagia je bila prvenstveno mesto za letovanje stanovnika obližnjeg Soluna, ali ne može da se ospori činjenica da su i turisti iz naše zemlje počeli da otkrivaju i ovo letovalište.
Razlog zbog koga su Solunjani odabrali baš ovo mesto za vikend odmore sasvim sigurno je plaža, koja se praktično prostire duž celog letovališta, budući da je duga, prema nekim procenama preko četiri kilometara. A uzevši u obzir da je Nea Plagia mesto u kome živi svega oko tri hiljade stanovnika, sasvim je jasno zbog čega kažemo da veći deo letovališta i čini upravo plaža.

Nea Plagia plaža

Sasvim jasno, zaštitni znak ovog mesta definitivno je plaža, a i čini se da se čitav život u ovom omanjem i vrlo šarmantnom letovalištu i odvija samo duž šetališta koje se uz nju prostire. Jednostavnije rečeno, u pitanju je zaista manje letovalište, koje i nije naročito razvijeno u turističkom smislu, ali zahvaljujući upravo plaži koja je izuzetno duga i prostrana, definitivno je jedno od omiljenih letovališta lokalnog stanovništva.

Duž cele plaže postoje delovi na kojima su smešteni različiti ugostiteljski objekti, a ponegde se mogu naći i određene zanimacije koje su namenjene mališanima, ali imajte na umu da je ovo moguće videti samo u jeku sezone i to ne svake godine.

Ukoliko vas zanima Nea Plagia za letovanje, a želite da se zaista odmorite u ne tako velikom letovalištu, da uživate u čistom moru i prostranoj plaži, onda ste definitivno napravili pravi izbor, ako ste se odlučili baš za ovo mestašce.

Nea Plagia je bila prvenstveno mesto za letovanje stanovnika obližnjeg Soluna, ali ne može da se ospori činjenica da su i turisti iz naše zemlje počeli da otkrivaju i ovo letovalište. Razlog zbog koga su Solunjani odabrali baš ovo mesto za vikend odmore sasvim sigurno je plaža, koja se praktično prostire duž celog letovališta, budući da je duga, prema nekim procenama preko četiri kilometara. A uzevši u obzir da je Nea Plagia mesto u kome živi svega oko tri hiljade stanovnika, sasvim je jasno zbog čega kažemo da veći deo letovališta i čini upravo plaža. Nea Plagia plaža Sasvim jasno,…

Review Overview

User Rating: 4.75 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje. Predstavljamo vam najbolja grčka ostrva za letovanje. Ovo je najbolje ...