KONTAKT
Home » Grčka 4 U » OFRYNIO BEACH Letovanje – Grčka 4 U
Ofrynio Beach

OFRYNIO BEACH Letovanje – Grčka 4 U

Ofrynio Beach se nalazi u blizini Asprovalte (na udaljenosti od svega 26km), oko 100km istočno od Soluna. Ofrynio Beach je malo mesto, sa nešto više od 1000 stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, poljoprivredom i ribolovom. Ovo mesto je poznato po uzgajanju badema, maslina, grožđa, ali i po rakiji „tsipouro“.

Letovanje na Ofrynio Beach-u ponudiće vam kristalno plavo more i široku dugu plažu prekrivenu belim peskom i šljunkom. Ono što ne treba da propustite u Ofrynio je Trg Svetog Đorđa, omiljeno mesto meštana za druženje sa prijateljima.

Kristalno plavo more i široka duga plaža prekrivena belim peskom i šljunkom, odlike su plaže Ofrynio gde možete uživati u kupanju ili u ispijanju kafe ispod suncobrana. Za ručak ili večernji izlazak izaberite neki od ribljih restorana ili tradicionalnih grčkih taverni, uz obavezan cipuro ili uzo kao aperitiv.  A kada ste već tu, kupite lokalne proizvode, cipuro, masline i bademe, po kojima je ovo mesto poznato.

Prodavnice, supermarketi kao i raznovrsna ponuda smeštaja u hotelima i apartmanima, učiniće Vaše letovanje još potpunijim i omogućiti da ovde pronađete sve sto želite za Vaš idealan odmor.

Ukoliko želite destinaciju koja je dovoljno blizu, a još uvek nije previše poznata među domaćim turistima – Ofrynio Beach je pravi izbor za vas.

Pogledajte i našu celokupnu ponudu za letovanje u Grčkoj 2017. kao i najpovoljniji LAST MINUTE GRČKA.

Ofrynio Beach se nalazi u blizini Asprovalte (na udaljenosti od svega 26km), oko 100km istočno od Soluna. Ofrynio Beach je malo mesto, sa nešto više od 1000 stanovnika koji se uglavnom bave turizmom, poljoprivredom i ribolovom. Ovo mesto je poznato po uzgajanju badema, maslina, grožđa, ali i po rakiji "tsipouro". Letovanje na Ofrynio Beach-u ponudiće vam kristalno plavo more i široku dugu plažu prekrivenu belim peskom i šljunkom. Ono što ne treba da propustite u Ofrynio je Trg Svetog Đorđa, omiljeno mesto meštana za druženje sa prijateljima. Kristalno plavo more i široka duga plaža prekrivena belim peskom i šljunkom, odlike su plaže Ofrynio gde možete uživati u kupanju ili…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje. Predstavljamo vam najbolja grčka ostrva za letovanje. Ovo je najbolje ...