KONTAKT
Home » Grčka 4 U » Vrahos – idealno mesto za odmor

Vrahos – idealno mesto za odmor

Na svega oko 30 kilometara udaljenosti od grčkog grada Preveza i u neposrednoj blizini čuvene Lefkade nalazi se Vrahos, idealno mesto za odmor svakome ko želi da u odmoru zaista i uživa.

Sunce, uredne plaže i čisto more, bujna vegetacija, planine i čist vazduh ukratko opisuju sve šta Vas očekuje u ovom letovalištu. Ukoliko želite lepotu plaže i boju mora poput onih na Jonskim ostrvima a želite kraće da putujete, onda je ovo pravi izbor destinacije za vas.

U Vrahosu se nalazi jedna od najpopularnijih i najposećenijih peščanih plaža u ovom delu Grčke. Ova plaža se smatra za jednu od najčistijih i najlepših na čitavoj Jonskoj obali. Odlikuje je kristalno čista voda fini, sitni pesak i „Plava zastavica“, kao nagrada za čistoću, urednost i održavanje plaže. Pored lepog šetališta, pokraj plaže nalazi se veliki broj kafića, klubova i odličnih ribljih taverni, restorana i marketa.

Kombinacijom toplog mora, borove šume i planina u zaleđu, zagarantovana je odlična klima i veliki broj mogućnosti za uživanje. Prirodne lepote i bujna vegetacija, koja upotpunjuje lepotu ove regije, čini Vrahos dodatno atraktivnim i svakako jednim od najlepših destinacija za letovanje u čitavom Epiru i šire.

Vrahos predstavlja pravo mesto za bezbrižan odmor i idealno letovanje, Vrahos je veoma čest izbor za kupanje čak i gostima iz obližnjih mesta. Blizina Parge i Lefkade pruža mogućnosti za aktivan odmor, večernje izlaske, šoping izlete na Krf, Paksi, Itaku, a arheološka nalazišta, kulturno-istorijske vrednosti i prirodne lepote pružaju mogućnost za organizovanje atraktivnih izleta.

Vrahos ima svoj vodovod, voda je izvorska sa obližnjih planina. Domaćini su ljubazni, vredni i gostoljubivi, pa se osećate kao da ste došli kao dragi gost.

Uz plažu su se nanizali kafići i taverne sa besplatnim internetom, ležaljkama i suncobranima. Iz njih dopire tiha, smirujuća muzika. Ulicom automobili „mile“, nema buke, naročito one iz snažnih dvotočkaša…

Cene su veoma pristupačne, gotovo kao kod kuće, a puni restorani „Serafino“, „Janis“, „Koko-bar“ itd. govore o svežoj i ukusnoj hrani, koju služe.

Mesto je skrajnuto od saobraćajnica i zbog toga tiho i idealno za odmor. Ipak, blizina većih gradova i poznatijih letovališta, čini ga atraktivnim i za one koji vole zabavu i letnju vrevu. Kad vam dosadi mir i tišina imate veliki izbor izleta koje ne treba propustiti.

Među najatraktivnijim je krstarenje po jonskim ostrvima sa posetom Kefaloniji i veoma slikovitom gradiću Fiskardu. Tu su i tajnovita usamljena ostrva Paksos i Antipaksos. Aražman obuhvata i posetu drevnoj Itaki i bogataškom Skorpiosu, koji je „zatvoren“ za smrtnike, ali je dozvoljeno kruženje oko njega.

Celodnevna krstarenja pružaju mogućnost da se okupate na plažama do kojih se dolazi samo čamcem. Nezaboravni, ali izlet pun emocija svakako je i celodnevni put na ostrvo Krf.

VRAHOS LETOVANJE 2018 APARTMANI

Na svega oko 30 kilometara udaljenosti od grčkog grada Preveza i u neposrednoj blizini čuvene Lefkade nalazi se Vrahos, idealno mesto za odmor svakome ko želi da u odmoru zaista i uživa. Sunce, uredne plaže i čisto more, bujna vegetacija, planine i čist vazduh ukratko opisuju sve šta Vas očekuje u ovom letovalištu. Ukoliko želite lepotu plaže i boju mora poput onih na Jonskim ostrvima a želite kraće da putujete, onda je ovo pravi izbor destinacije za vas. U Vrahosu se nalazi jedna od najpopularnijih i najposećenijih peščanih plaža u ovom delu Grčke. Ova plaža se smatra za jednu od…

Review Overview

User Rating: 4.9 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje

Najbolja ostrva Grčke za letovanje. Predstavljamo vam najbolja grčka ostrva za letovanje. Ovo je najbolje ...