KONTAKT
Home » First minute leto 2022 » Siviri Leto 2021 – Hotel JENNY *** 15% do 31.12.2019

Siviri Leto 2021 – Hotel JENNY *** 15% do 31.12.2019

 

Siviri Leto 2020 – Hotel JENNY ***

15% do 31.12.2019

Lokacija: 150m od plaže, 50m od centra. U sobi: Sobe imaju, klimu, TV, WiFi, sobe se čiste svakog dana, posteljina se menja na tri dana. U hotelu: 30 soba, otvoreni bazen, bar na bazenu, zatvoreni restoran, bar, parking. Pogodnosti: Bazen, parking. 

POPUST ZA RANE REZERVACIJE: 15%

ZA REZERVACIJE I UPLATE DO 31.12.2019. 

10% ZA REZERVACIJE I UPLATU AKONTACIJE

 

CENE SU PO OSOBI, USLUGA POLUPANSION. DECA DO 14 GODINA SU GRATIS

ZA UVEĆANI PRIKAZ KLIKOM NA CENOVNIK ISPOD

 USLOVI ZA DECU

– U dvokrevetnoj sobi dete do 12 godina besplatno

– U četvorokrevetnoj sobi dva deteta do 14 godina gratis

– Treća odrasla osoba 50%

– Četvrta odrasla osoba besplatno

ARANŽMANI RAĐENI NA BAZI 15 NOĆI* – CENE PO OSOBI ZA SOPSTVENI PREVOZ 

 ZA UVEĆANI PRIKAZ KLIKOM NA CENOVNIK ISPOD

Napomena: Ovi aranžmani podrazumevaju smeštaj u objektima i smeštajnim jedinicama već opisanim u ovom Cenovniku. Sastavni su deo Programa, Uslova putovanja i podležu istim uslovima kao i ostali aranžmani.

Uz ove aranžmane prevoz je SOPSTVENI – ne podrazumeva se mogućnost autobuskog prevoza.

PROGRAM PUTOVANJA

1.-2. dan NOVI SAD-SIVIRI Polazak za Halkidiki iz Novog Sada u 16:00h sa parkinga ispred Lokomotive, iz Beograda u 18:00h sa parkinga u Bloku 42, Novi Beograd preko puta Buvlje pijace, iz Niša u 22:00h sa parkinga Hiper marketa „TEMPO“ ul.Bulevar 12 febuar br.80. Vožnja autobusom, autoputem Beograd-Niš (Košuta, Jagodina, Paraćin, Niš, Leskovac, Vranje), preko graničnog prelaza Preševo, graničnog prelaza Evzoni. Dolazak u Siviri u prepodnevnim satima. Smeštaj u programom predviđene objekte. Usluga po programu. Noćenje.

3.-12. dan SIVIRI Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Usluga po programu. Noćenje.

12./13. dan SIVIRI –NOVI SAD Napuštanje smeštajnih kapaciteta do 9:00h. Slobodno vreme do polaska autobusa. Polazak autobusa u popodnevnim časovima za Novi Sad. Putovanje preko graničnog prelaza Evzoni, graničnog prelaza Preševo, Vranja, Leskovca, Niša, Paraćina, Jagodine, Košute. Dolazak u Novi Sad predviđen za rane prepodnevne sate. Kraj programa.

*Polazak autobusa je dan ranije u odnosu na datume iz tabele

 

VAŽNA NAPOMENA: U opisima smeštaja jasno je naznačeno da li smeštajni objekti imaju WiFi. Ukoliko objekat ima WiFi to ne podrazumeva i dostupnost mreže u sobama, već se ruter nalazi najčešće u zajedničkim prostorijama (prijemni deo, recepcioni deo). Takođe, WiFi je uglavnom slab (naročito na ostrvima), trpi veliki broj korisnika, pa je za očekivati slab protok. Takođe, agencija ne preuzima odgovornost u slučaju nestanka interneta u nekoj od smena tokom sezone usled bilo kojih okolnosti (kvarovi, prekid ugovora sa provajderom od strane vlasnika i obrnuto i slično). WiFi nije obavezan deo opreme u apartmanima i studijima.

ARANŽMAN OBUHVATA

  • prevoz turističkim autobusom (klima, audio-video oprema) na izabranoj relaciji,(Cene prevoza navedene su u tabeli Informacije o autobuskom prevozu i nisu sastavni deo cene aranžmana, osim tamo gde je to posebno naznačeno!)
  • smeštaj u izabranom objektu (po programu),
  • organizaciju i vođstvo puta.

ARANŽMAN NE OBUHVATA

  • zdravstveno osiguranje do 30.000 eura, koje se može uplatiti u agenciji po ceni Sava osiguranja
  • sve ostalo što nije predviđeno i obuhvaćeno aranžmanom.
SLOVI PLAĆANJA:

Napomena: sve cene u tabelama date su u eurima, a plative su isključivo u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu ProCredit Banke na dan uplate,gotovinom,čekovima građana,platnim karticama ili uplatom na tekući račun Organizatora putovanja. Cena aranžmana garantovana je samo za uplaćeni deo ukupne sume, ostatak je podložan promeni u slučaju velike oscilacije kursa na monetarnom tržištu. Prilikom sklapanja ugovora korisnik aranžmana se opredeljuje za jedan od sledećih načina plaćanja:

1. UPLATA U CELOSTI PRE PUTOVANJA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Ostatak u jednakim mesečnim ratama svakog 15-og u mesecu, tako da ceo iznos bude uplaćen minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana

– Za smene u maju plaćanje se vrši u celosti do polaska

2. UPLATA NA RATE – ČEKOVI GRAĐANA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Ostatak u jednakim mesečnim ratama. Rate dospevaju svakog 15-og u mesecu, a poslednja rata dospeva 15.12.2018. godine. Pre početka korišćenja aranžmana rate se uplaćuju unapred, a za rate koje dospevaju na naplatu posle iskorišćenog aranžmana – minimum 14 dana pre početka korišćenja aranžmana deponuju se čekovi građana po prodajnom kursu Pro Credit Banke na dan deponovanja.

3. UPLATA NA RATE – ADMINISTRATIVNA ZABRANA

– Akontacija 40% prilikom sklapanja ugovora

– Za ostatak Poslodavac korisnika usluga u roku od dva radna dana donosi Rešenje o administrativnoj zabrani ( formular korisniku izdaje Organizator I jedan overen primerak Rešenja korisnik vrati Organizatoru, a najkasnije 14 dana pre početka korišćenja aranžmana). Rate dospevaju do 15-og u mesecu, a zadnja rata dospeva 15.12.2018. godine.Preostali iznos duga koji ide preko administrativne zabrane obračunava se po prodajnom kursu ProCredit Banke na dan izdavanja Rešenja o administrativnoj zabrani. Organizator zadržava pravo da vrši odabir pravnih lica čija Rešenja o administrativnoj zabrani prihvata.

4. UPLATA NA RATE – KREDITNIM KARTICAMA

– kreditnim karticama: Visa, Master, American Express

5. RANI BUKING

– Prilikom bukiranja aranžmana koji imaju popust za rani buking, potrebno je uplatiti avans u visini od 40% od ukupne cene aranžmana. Ostatak se mora isplatiti pre datuma isteka ranog bukinga. Ukoliko aranžman ne bude isplaćen u celosti do isteka ranog bukinga, pravi se novi obračun aranžmana koji neće imati popust za rani buking.

6. LAST MINUTE

– Akontacija 40% prilikom rezervacije aranžmana, ostatak se uplaćuje do polaska grupe. Last minute nije podložan odloženom plaćanju.

POPUSTI:

-Deca do 1,99 god na smeštaju i prevozu su gratis (dele ležaj i sedište u autobusu sa odraslom osobom)

-Treće dete u porodici (do 11.99god) na prevozu i smeštaju je gratis (na prevozu koristi svoje sedište, na smeštaju pomoćni ležaj ili zajednički ležaj – zavisi od smeštajnog objekta)

Turistička taksa

Ministarstvo turizma Republike Grčke najavilo je uvođenje turističke takse za sve turiste koji će od 01.01.2018. boraviti u ovoj državi.Nije objavljeno ni jedno precizno uputstvo povodom ove takse, a naša agencija će sve putnike i saradnike obavestiti o ovome, čim informacije budu dostupne. Preliminarne informacije povodom turističke takse su:Hoteli 1* i 2* 0.50eur dnevno po smeštajnoj jediniciHoteli 3* 1.50eur dnevno po smeštajnoj jediniciHoteli 4* 3.00eur dnevno po smeštajnoj jediniciHoteli 5* 4.00eur dnevno po smeštajnoj jediniciStudiji/apartmani 2* 0.25 dnevno po smeštajnoj jediniciStudiji/apartmani 3* 0.50 dnevno po smeštajnoj jediniciStudiji/apartmani 4* 1.00 dnevno po smeštajnoj jedinici

Ova taksa naplaćivaće se putnicima na licu mesta, nakon dolaska u smeštajne objekte. Naplaćivaće se od strane vlasnika/recepcije u samom smeštajnom objektu. Turistička taksa nije sastavni deo aranžmana u organizaciji turističke agencije  iz  I ni jedan aranžman je neće sadržati. Mi, kao organizator putovanja, zadržavamo odgovornost da svoje putnike i saradnike obavestimo o preciznim iznosima turističke takse, kao i načinu naplate i datumu od kada će se ista naplaćivati onda kada dobijemo zvanična uputstva o istoj.

Unapred se zahvaljujemo na razumevanju,

  Siviri Leto 2020 - Hotel JENNY *** 15% do 31.12.2019 Lokacija: 150m od plaže, 50m od centra. U sobi: Sobe imaju, klimu, TV, WiFi, sobe se čiste svakog dana, posteljina se menja na tri dana. U hotelu: 30 soba, otvoreni bazen, bar na bazenu, zatvoreni restoran, bar, parking. Pogodnosti: Bazen, parking.  POPUST ZA RANE REZERVACIJE: 15% ZA REZERVACIJE I UPLATE DO 31.12.2019.  10% ZA REZERVACIJE I UPLATU AKONTACIJE   CENE SU PO OSOBI, USLUGA POLUPANSION. DECA DO 14 GODINA SU GRATIS ZA UVEĆANI PRIKAZ KLIKOM NA CENOVNIK ISPOD  USLOVI ZA DECU - U dvokrevetnoj sobi dete do…

Review Overview

User Rating: 4.65 ( 1 votes)
x

Proverite i...

Grčka Letovanje 2021 – Krf vila STAVROS

KRF 2020 LETO 2020 DASSIA VILA STAVROS Najbolje za najmanje PAKET ARANŽMAN AUTOBUSKI PREVOZ + ...