KONTAKT
Home » KONTINENTALNA GRČKA 2022 » LETO – PARALIJA 2020 – VILA PRALINA

LETO – PARALIJA 2020 – VILA PRALINA

PARALIJA LETOVANJE 2020

Paralia Leto 2020 je srce okruga Pieria, na 60 km od Soluna, u neposrednoj blizini planine Olimp i na 6 km od grada Katerini. Gradom vlada prijatna atmosfera, ljubazni domaćini koji  odlično govore srpski jezik, niz simpatičnih restorana, bezbroj radnji i peščana plaža koja se pruža duž celog mesta su  dovoljan razlog da svoj odmor provedete u Paraliji i da se ponovo vratite u ovo mesto.

PARALIJA VILA PRALINA

Vila „ PRALINA “ PARALIJA 2020  raspolaže sa studiima 1/2, 1/3 koji su opremljni čajnom kuhonjom sa osnovnim posuđem, sat TV-om, kupatilom, terasom i klima uređajem. Gostima vile je dostupan bežični internet. Većina studia ima  pogled na more. Vila se nalazi u pešačkoj zoni  na  10m od mora.

ZA UVEĆANI PRIKAZ KLIKOM NA CENOVNIK ISPOD

Програм путовања:

 • 1. дана – полазак (датума назначеног у табели)  у 17:30 часова из Лознице (Форма Идеале), ноћна вожња аутобусом, са три планиране паузе (В.Плана, Предејане и Куманово). Могуће и краће паузе по потреби.
 • 2. дана – смештај до 14:00 часова, слободно време за одмор и индивидуалне активности до 11. дана.
 • 12.дана – излазак из студија до 09:00 часова, полазак у 19:00 часова по локалном времену. НАПОМЕНА: Време поласка аутобуса са дестинације, подложно је промени. О тачном времену поласка аутобуса, неопходно је информисати се на дан повратка код представника агенције на датој дестинацији.
 • 13.дана – долазак у Лозницу у јутарњим сатима. Крај програма.

НАЧИН ПЛАЋАЊА:  30% од цене аранжмана приликом резервације, а остатак:

 1. Најкасније 10 дана до почетка путовања
 2. Чековима грађана у једнаким месечним ратама, почев од следећег месеца по уплати, па до 25.12.2018. године, без увећања.
 3. Акције и последњи минут понуде, плаћају се искључиво готовински пре поласка.
 4. Аранжмани се плаћају у динарској противвредности по продајном курсу пословне банке, на дан плаћања.

Организатор задржава право да путем ПОСЛЕДЊИ МИТУТ понуде, прода своје слободне капацитете, по ценама које су другачије од оних у ценовнику. Странке које су уплатиле аранжман по ценама објављеним у овом ценовнику, немају право да потражују надокнаду на име разлике у цени.

АРАНЖМАН ОБУХВАТА:

 • смештај од 10 ноћења у двокреветним и трокреветним студијима, на бази најма.
 • аутобуски превоз (висока туристичка класа, двд, клима…)
 • организационе трошкове
 • пратиоца током путовања и услуге представника агенције у месту боравка.

АРАНЖМАН НЕ ОБУХВАТА:

 • индивидуалне трошкове и факултативна путовања
 • међународно здравствено осигурање (уплата у агенцији по важећем ценовнику осигуравајуће куће)
 • боравишну таксу у износу од 5е по смештајној јединици, за цео период боравка.
 • ПОПУСТИ ЗА ДЕЦУ:
 • дете од 0 до 2 године ГРАТИС – нема кревет, ни место у аутобусу
 • дете од 2 до 10 година (уз пратњу две плативе особе) ГРАТИС смештај, у заједничком лежају – плаћа цену аутобуске карте.
 • дете од 2 до 10 година, које користи сопствени лежај, остварује попуст од 30%
 • двоје деце од 2 до 10 година, која деле лежај, остварују попуст по 50% од цене аранжмана и једно дете плаћа аутобуску карту.

Умањење цене за сопствени превоз 20€ по особи.

 ДОПЛАТЕ:

За 1/1 СТД доплата износи 70% од цене најма у 1/2 СТД.

Клима уређај се плаћа по апартману и износи 5 евра дневно.

Избор седишта у аутобусу доплаћује се 10 евра по особи.

Све промене по издатој Пријави за путовање наплаћују се 10 евра по пријави.

Паралиа је срце округа Пиериа, на 70 км од Солуна, у непосредној близини планине Олимп и на 6 км од града Катерини. Градом влада пријатна атмосфера, љубазни домаћини, који добро говоре српски језик. Пешчана плажа, безброј радњи и много ресторана, су довољан разлог да свој одмор проведете у Паралији и да јој се увек враћате.

„Пралина“ је вила прве категорије и налази се на шеталишту, 8 метара до обале. Све смештајне јединице (9 студиа и апартман) су реновиране, смештене на три спрата и чисте се при смени туриста, а за време боравка, постељина се мења на половини смене. Свака има мини кухињу (мини ел.шпорет, посуђе, фрижидер), купатило, тв и клима уређај, чије се коришћење додатно плаћа, на лицу места и износи 5 е по дану. Гости могу бесплатно користити бежични интернет (агенција не одговара за брзину и проток мреже). У апартману је кухиња у засебној просторији. Гости су дужни, да сами воде рачуна о хигијени (понети пешкире и средства за хигијену), као и да поштују кућни ред, који подразумева најранији улазак у собе на дан доласка у 14:00 часова и најкаснији излазак последњег дана боравка, до 09:00 часова. Кревети у вили су следећих димензија: француски лежај 150 цм, обичан 90 цм, а изнад сваког се налази зидна лампа. Већина студија има поглед на море. Вила нема сопствени паркинг, али је у непосредној близини, јавни паркинг, где је могуће оставити возило.

Локацију виле можете погледати кликом на линк испод:

https://www.google.rs/maps/@40.2627084,22.5959596,3a,62.4y,29.49h,92.62t/data=!3m6!1e1!3m4!1s7YU6f8kF_ngOn9y1WoETjw!2e0!7i13312!8i6656?hl=sr&hl=sr

 

АУТОБУСКИ ПРЕВОЗ:

Туристичким аутобусом (клима, двд, тв, вц) са поласком на дан, како је наведено и у табели.Ако путници користе само превоз, цена повратне карте из Лознице за Паралију, износи 60 евра за одрасле, а за децу до 10 година 45 евра.У аутобусу је забрањено пушење, конзумирање алкохола и опојних дрога као и употреба WЦ-а. У случају непоштовања ових одредби пратилац групе ће ускратити даљи превоз путнику. Сва седишта су нумерисана и агенција прави распоред седења. Путник ће прихватити било које седиште које му додели агенција изузев ако је путник унапред платио избор седишта. Сва деца морају имати своје седиште . Могућа прикључења и изласци путника су искључиво на датим станицама у програму путовања. Агенција одређује места за паузе и њихову дужину. У цену карте је урачуната једна путна торба до 20 кг, свака наредна се доплаћује.Упозоравају се путници да је у Грчку забрањено уношење хране и да им иста на граници може бити одузета уз наплату казне.

 

ОПШТИ УСЛОВИ:

Путна документа –Сви услови објављени у програму путовања односе се искључиво на држављане Републике Србије. Организатор не сноси одговорност и није дужан упознати путнике, држављане других држава, на услове који важе за одредишну или транзитну земљу. Путник за путовање у иностранство мора имати важећу путну исправу. Службеник агенције организатора није овлашћен да утврђује валидност путних и других исправа и докумената већ о томе воде рачуна сами путници. Малолетни путници приликом путовања морају имати оверену сагласност родитеља. Путници који путују сопственим превозом дужни су да подигну Ваучер у агенцији 7 дана пре почетка арнжмана.

Представник агенције– Представник је обавезан да дочека и испрати путнике, одржи инфо састанак првог дана боравка и обилази госте према распореду који је видно истакнут на огласној табли у сваком објекту .

Усмене или било које друге врсте информација, које се разликују од оних које су садржане у писаном програму путовања и Пријави за путовање не обавезују организатора и не могу бити основ за истицање приговора или рекламације путника.

Аранжман је рађен на бази од минимум 45 пријављених путника. Организатор путовања задржава право промене програма путовања као и отказа аранжмана услед непредвиђених објективних околности услед чега је обавезан обавестити путнике минимум 5 дана пре почетка аранжмана.

Путник за путовање у иностранство мора имати важећу путну исправу са роком важења још најмање 6 месеци од дана завршетка
путовања.

Потписивањем уговора, путник потврђује да му је уручена потврда о гаранцији путовања, програм путовања, општи услови путовања и општи услови осигурања и да их у целости прихвата

Према закону о туризму организатор има гаранцију путовања и то:

Полиса осигурања бр.30000005588 издату 03.03.2018. године, осигуравајуће компаније „Миленијум осигурање“ из Београда, Булевар Михајла Пупина 10л.

У случају настанка осигураног случаја као последице инсолвентности, путник се може обратити асостентској кући „Coris” на следећи број телефона: + 381 11 36 36 999 или на мејл – mail: coris@coris.rs Позивањем кол центра асистентске куће, могуће је обезбедити принудни смештај, повратак путника у земљу и потпуну подршку путнику 24 часа.

(Путник своја права за накнаду штете остварује на основу правоснанжне и извршне судске  пресуде или другог вансудског решења потрошачког спора, у складу са овим Општим условима.)

организатор  OТП 27/2017

x

Proverite i...

PARALIJA VILA PLAZA – FIRST MINUTE 2020

Povoljno Letovanje Paralija 2020 Studio PLAZA Hotel studios PLAZA je preko puta Hotela PARALIA INN, ...